سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

نبرد سنگین ارتش سوریه با جبهه النصره در حومه لاذقیه

نبرد سنگین ارتش سوریه با جبهه النصره در حومه لاذقیه منابع سوریه از نبرد سنگین نیروهای دولتی سوریه با شبه نظامیان گروه تروریستی جبهه النصره در حومه لاذقیه خبر داده اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 18
کد خبر: ۲۸۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ از منطقه شمالی ادلب به عنوان آخرین پایگاه تروریست های سوریه در این کشور نام برده می شود. همسایگی ادلب با استان های حما، حلب و لاذقیه سبب شده تا هر از گاهی نبردها میان طرفین به استان های فوق الذکر کشیده شود.

 

در خلال روزهای گذشته، نیروهای دولتی سوریه با پشتیبانی هوایی روس ها، ضربات سنگینی را بر تروریست های سوریه در ادلب وارد آورده بودند. با این حال شب گذشته تروریست های تکفیری جبهه النصره که با نام جدید تحریر الشام به فعالیت پرداخته و دست بالا را در میان تروریست های مستقر در ادلب از آن خود نموده اند، حمله ای برق آسا را به منطقه ای در حومه لاذقیه آغاز کرده و در ابتدای امر موفقیت هایی مقطعی را کسب نمودند.

 

یک منبع نظامی در همین باره از رویارویی نیروهای ارتش سوریه با حمله جبهه النصره در حومه لاذقیه خبر داد. این منبع نظامی آگاه در گفتگو با شبکه خبری روسیا الیوم اعلام کرد: نیروهای ارتش سوریه عصر امروز (یکشنبه) با حمله شدیدی که جبهه النصره در حومه شمالی استان لاذقیه واقع در غرب سوریه آغاز کرد، مقابله کردند.

 

این منبع با اشاره به کشته شدن تعدادی از نیروهای ارتش سوریه در این درگیری اظهار کرد: نیروهای ارتش سوریه در حال حاضر برای بازپس گرفتن مواضعی که در آغاز این حمله از دست دادند، وارد درگیری‌های شدیدی با تروریست‌های النصره شده‌اند.

 

دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد، درگیری‌ها میان دو طرف به کشته شدن چهار تن از نیروهای ارتش سوریه و زخمی شدن تعدادی دیگر منجر شد، همچنین تعدادی از نیروهای النصره نیز در این درگیری کشته شدند.

 

طبق گزارش دیده‌بان حقوق بشر سوریه، درگیری ارتش سوریه با تروریست‌های النصره در محور کبانه در حومه شمالی لاذقیه ادامه دارد و همزمان نیز این نیروها نقاط تحت کنترل تروریست‌ها در این منطقه را هدف قرار می‌دهند.

 

طبق توافق‌های انجام شده میان روسیه، ایران و ترکیه در مذاکرات آستانه برای حل بحران سوریه، حومه شمالی لاذقیه جزء منطقه کاهش تنش ادلب محسوب می‌شود.

 

این منطقه که آخرین پایگاه تروریست‌ها به رهبری هیئت تحریرالشام (النصره سابق) است، از آوریل شاهددرگیری‌هایی میان نیروهای ارتش سوریه و گروه‌های تروریستی است که پایگاه‌های دولتی و غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهند.

 

پیشتر، منابع سوری از آغاز مرحله دوم عملیات ارتش سوریه در ادلب خبر داده و اعلام کردند که ارتش این کشور به دنبال محاصره تروریست‌های گروهک تحریر الشام در شهر راهبردی «معرة النعمان» در شمال غرب سوریه است.

 

بنا بر گزارش‌ها، ارتش سوریه پس از حملات توپخانه‌ای و هوایی به مواضع تروریست‌ها اقدام به عملیات نظامی در جنوب شرق استان ادلب کرده است.

 

ارتش و دولت سوریه از اواسط سال گذشته (۱۳۹۷) عزم خود را برای آزادسازی استان ادلب جزم کرده بودند، اما به دلیل مخالفت روس‌ها و ترک‌ها و مطرح کردن بهانه‌هایی مانند ایجاد موج جدید آوارگان در منطقه، این امر تاکنون محقق نشده بود؛ فقط در ۱۸ اردیبهشت سال جاری (۱۳۹۸) بود که عملیات محدودی برای آزادسازی برخی از مناطق ادلب به عنوان آخرین پایگاه گروه های تروریستی توسط ارتش سوریه انجام شد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار